KONYA / CİHANBEYLİ - Gölyazı Hürriyet Ortaokulu

Gölyazı Hürriyet Ortaokulu

Adres
Gölyazı Mahallesi Gölyazı Hürriyet Ortaokulu Cihanbeyli/KONYA Cihanbeyli İlçe Merkezine 40 km dir.
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan,okutan,araştıran,özgür düşünen,sorunları çözebilen,eğitim kurumu olmak okulumuzun başlıca vizyonudur.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamaktır. Ayrıca milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün ´´Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmek´´ idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, iyi bir öğrenci, iyi bir insan yetiştirmek ve iyi bir toplum meydana getirebilmektir.
Başarılar
Okulumuz 2001-2012 eğitim öğretim yılında SBS başarısında ilçe ikincisi olmuştur.2009-2010 eğitim öğretim yılında voleybol yıldız kız takımımız ilçe birincisi olmuştur.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
08:40-15.10
Katı yakıtlı kalorifer sistemiyle ısnmaktadır.
Fatih Projesi Fiber İnternet
0 - Belediyeye ait lojmanlar vardır.
Ulaşım
Gölyazı Mahallesi Cihanbeyli Aksaray yolu üstündedir. Ulaşım öğretmen servisi ve belediye otobüsleriyle sağlanmaktadır.
Gölyazı Mahallesi Hürriyet(Kürşat) Caddesi Gölyazı/Cihanbeyli
Okulumuz ilçe merkezine 40 km, il merkezine ise 140 km uzaklıktadır.