Okulumuz Hakkında

Gölyazı Hürriyet Ortaokulu
Gölyazı Mahallesi Gölyazı Hürriyet Ortaokulu Cihanbeyli/KONYA Cihanbeyli İlçe Merkezine 40 km dir.
 Fotoğrafı

VİZYON

Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan,okutan,araştıran,özgür düşünen,sorunları çözebilen,eğitim kurumu olmak okulumuzun başlıca vizyonudur.

MİSYON

Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamaktır. Ayrıca milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün ´´Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmek´´ idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, iyi bir öğrenci, iyi bir insan yetiştirmek ve iyi bir toplum meydana getirebilmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2001-2012 eğitim öğretim yılında SBS başarısında ilçe ikincisi olmuştur.2009-2010 eğitim öğretim yılında voleybol yıldız kız takımımız ilçe birincisi olmuştur.

Öğretmen

Rehber Öğretmen

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

Derslik

Müzik Sınıfı

Resim Sınıfı

Hazırlık Sınıfı

Misafirhane

Bahçe

Kantin

Revir

Öğretim Şekli

Normal Öğretim.

Ders Başlama ve Bitiş

08:40-15.10

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Katı yakıtlı kalorifer sistemiyle ısnmaktadır.

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Belediyeye ait lojmanlar vardır.

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezine 40 km, il merkezine ise 140 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gölyazı Mahallesi Hürriyet(Kürşat) Caddesi Gölyazı/Cihanbeyli