Gölyazı Hürriyet Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan,okutan,araştıran,özgür düşünen,sorunları çözebilen,eğitim kurumu olmak okulumuzun başlıca vizyonudur.

Misyon: Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamaktır. Ayrıca milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün ´´Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmek´´ idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, iyi bir öğrenci, iyi bir insan yetiştirmek ve iyi bir toplum meydana getirebilmektir.

Başarılar: Okulumuz 2001-2012 eğitim öğretim yılında SBS başarısında ilçe ikincisi olmuştur.2009-2010 eğitim öğretim yılında voleybol yıldız kız takımımız ilçe birincisi olmuştur.

Saatler: 08:40-15.10
Isınma: Katı yakıtlı kalorifer sistemiyle ısnmaktadır.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03326963008

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://golyazihurriyet.meb.k12.tr

Adres - Gölyazı Mahallesi Gölyazı Hürriyet Ortaokulu Cihanbeyli/KONYA Cihanbeyli İlçe Merkezine 40 km dir.

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - Gölyazı Mahallesi Hürriyet(Kürşat) Caddesi Gölyazı/Cihanbeyli

Ulaşım Gölyazı Mahallesi Cihanbeyli Aksaray yolu üstündedir. Ulaşım öğretmen servisi ve belediye otobüsleriyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 40 km, il merkezine ise 140 km uzaklıktadır.