KONYA / CİHANBEYLİ - Gölyazı Hürriyet Ortaokulu

Kas

Maksat Bilgileri Paylaşmak Projesi Kapsamında kasım ayı bilgi yarışması okulumuzda yapıldı.

Kas

Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen İyilik Denizi Projesi okulumuzda da başlatıldı. Yıl boyunca devem edecek projede, öğrencilerimizde yaptığı iyilikleri iyilik kutusuna atarak katkı sağlayacak.

Kas

Okulumuz kütüphanesine yeni kitaplar kazandıran Sayın Musa TÖMEK çocuklar geleceğimizdir şiarıyla haraket edilmesi gerektiğini belirterek babası Hacı TÖMEK (Hacı Kılço) adına kütüphanemizi donatmıştır. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür eder, saygılar sunarız. Ayrıca buna vesile olan Davut ALTAY'a da teşekkür ederiz.

Kas

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje kapsamında "Beyaz Bayrak" aldık. Okulumuzda düzen ve temizliğin sağlanmasında emeği geçen çok değerli memurumuz Ömer BAŞARAN ve Hizmetlimiz Yılmaz MAŞAT'a teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 96.yılı coşkuyla kutlandı.

Kas

Öğrencilerimizin demokrasi bilincini kazanması için okulumuzda "Okul Öğrenci Temsilcisi" seçimi yapıldı. Seçimlere  öğrencilerimiz çeşitli projelerle aday oldular ve projelerini tüm öğrencilerimizle paylaştılar. Yapılan oylama sonucunda öğrenci temsilciliğine 8-B sınıfından Mehmet KARAYEL 60 oy alarak seçildi. Öğrencimizi tebrik eder ve çalışmalarında başarılar dileriz.

May

"Temiz Çevre Mutlu İnsan" projemizi gerçekleştirdik. Projemize destek veren ve emeği geçen öğrencilerimize,öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz sınıflar arasında yapılan futbol turnuvası heyecanlı bir şekilde yapılmış olup turnuvanın galibi 7A sınıfı olmuştur. Birinci olan takıma madalyaları okul müdürü Oğuzhan ALPAR tarafından törenle takılmıştır. Birinci olan takımı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla coşku içinde kutladık. Programda emeği geçen herkese  teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimizin  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Okulumuz e-twinning "Temiz Çevre Mutlu İnsan" Projesi çalışmalarına başladık.Proje kapsamında afiş,slogan ve pano düzenlemesi yaptık.